ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  Ε. & Α. Ο.Ε. Computer Center ISO 9001
Λύσεις Πρωτοποριακές λύσεις για επιχειρήσεις
Αρχική Προϊόντα Λύσεις Υποστήριξη Εταιρεία Επικοινωνία
Αποστολή και λήψη φαξ μέσω υπολογιστή Για να στέλνεται και να λαμβάνεται εύκολα και γρήγορα Φαξ κατευθείαν από τον  υπολογιστή σας σαν να κάνετε μία εκτύπωση. Έχετε αυτόματα αρχειοθέτηση όλων των  Φαξ άρα και γρήγορη εύρεση, χαμηλότερο κόστος εκτυπώνοντας μόνο τα Φαξ που εσείς  θέλετε και οικονομία χρόνου. 
Πλήρης έλεγχος του στόλου των οχημάτων σας Παρακολουθήστε από οποιονδήποτε υπολογιστή που βρίσκεται κάθε σας αυτοκίνητο ανά  πάσα στιγμή. Δείτε σε χάρτη την διαδρομή που έκανε μέχρι και 2 μήνες πριν. Θα  ειδοποιείστε με sms ή email για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, για κίνηση εκτός  συγκεκριμένης περιοχής για κίνηση εκτός συγκεκριμένων ωρών κ.λ.π.
Αυτοματοποίηση με  Barcode Μειώστε τα κόστη και τα λάθη στην παραλαβή και στην πώληση, κάντε εύκολα και γρήγορά απογραφές, με τη χρήση της τεχνολογίας των Barcode εκτυπωτών ετικετών, Barcode  scanner, software αποθήκης κ.α.). Μια ολοκληρωμένη λύση που σας βοηθά να κερδίσετε  χρόνο και χρήμα. 
Αυτόματη απομακρυσμένη παραγγελιοληψία πωλητών - ΧVan Δώστε την δυνατότητα στους πωλητές σας με μία μικρή φορητή συσκευή να βλέπουν και  on-line την καρτέλα του πελάτη, τα υπόλοιπα στην αποθήκη, πιθανές εκπτώσεις κ.λ.π. Να  καταχωρούν παραγγελίες από τον χώρο του πελάτη με άμεση αποστολή και εκτύπωση  στην έδρα της εταιρείας. Να κάνουν τιμολόγηση επί αυτοκινήτου.
Ολοκληρωμένη λύση εντατικής λιανικής ( Pos ) Αντικαταστήστε την κλασική ταμειακή με ένα Pos σύστημα σε συνδυασμό με Barcode που  είναι ποιό απλό από την ταμειακή στην χρήση . Θα έχετε άμεση ενημέρωση της αποθήκης  αυτόματη ενημέρωση τιμών, δυνατότητα παρακολούθησης πόντων και εκπτωτικών καρτών  πελατών πλήρη στατιστικά στοιχεία για την κίνηση των ειδών. Και όλα αυτά online ακόμα και στα απομακρυσμένα υποκαταστήματα. 
Παραλαβή - παράδοση παραγγελιών εμπορευμάτων με χρήση  BarCode scanner  Αυτοματοποιήστε την διαδικασία παραλαβής, πώλησης όλων των εμπορευμάτων σας με  ένα Barcode scanner. Κάντε εύκολα και γρήγορα απογραφή όποτε εσείς θέλετε. Κάντε  έλεγχο των τιμών στα ράφια. Κερδίστε χρόνο και μηδενίστε τα λάθη.
Τηλεφωνικά κέντρα Βελτιώστε την επικοινωνία σας με την χρήση ενός τηλεφωνικού κέντρου. Αποκτήστε  εσωτερική επικοινωνία, μεταβίβαση κλήσεων, διαχωρισμό των τηλεφωνικών γραμμών σας,  συνδιάλεξη, έλεγχο των κλήσεων, ηχητικά μηνύματα και πολλά άλλα. Διασύνδεση με την  εμπορική εφαρμογή. Αυτόματα την ώρα που σας καλεί κάποιος πελάτης, ανοίγει η καρτέλα  του στην οθόνη του υπολογιστή η ανοίγει παραγγελία με συμπληρωμένα τα στοιχεία του.  Πλήρως παραμετροποιήσιμο. 
Διαχείριση αποθηκών και ιχνηλασιμότητα Πλήρης διαχείριση αποθηκών με θέση ράφι. Τήρηση ιχνηλασιμότητας σύμφωνα με την  τρέχουσα νομοθεσία, Αυτόματη δημιουργία αριθμών παρτίδας, παραλαβή πώληση  κατευθείαν από τα ζυγιστικά. Καθημερινό ισοζύγιο αποθήκης Την ζύγιση και καταγραφή των προϊόντων σε όλα τα στάδια επεξεργασίας .Την ιχνηλασιμότητα "προς τα εμπρός",  γνωρίζοντας σε ποιούς  πελάτες και σε ποια σημεία έχει πάει η κάθε παρτίδα . Την  ιχνηλασιμότητα "προς τα πίσω", γνωρίζοντας από ποιά  πρώτη ύλη προήλθε η κάθε  παρτίδα.
Λήψη πληροφοριών στο κινητό με sms Ενημερωθείτε αυτόματα με SMS στο κινητό σας για το σύνολο των πωλήσεων των  εισπράξεων των παραγγελιών και για ότι άλλο εσείς θέλετε. Συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα θα λαμβάνεται ένα μήνυμα με τα στοιχεία που εσείς θέλετε.
Παρακολούθηση χώρων με κάμερες Πλήρη εποπτεία των χώρων που σας ενδιαφέρουν με την χρήση δικτυακών καμερών.  Χρησιμοποιώντας μία ή και παραπάνω κάμερες μπορείτε απλώς να παρακολουθείτε ή να  καταγράφετε τους χώρους που θέλετε. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε από τους  τοπικούς υπολογιστές του δικτύου , είτε απομακρυσμένα π.χ. από κάποιο υπολογιστή του  σπιτιού.
Απομακρυσμένη σύνδεση στην επιχείρηση σας από παντού Χρησιμοποιήστε την σύνδεση του Internet για να διαχειριστείτε των υπολογιστή σας ή  κάποια άλλη συσκευή απομακρυσμένα. Κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις και με την  χρήση των αντίστοιχων προγραμμάτων μπορείτε π.χ. να πάρετε των έλεγχο του  υπολογιστή του γραφείου σας ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας και να εργαστείτε σαν να  ήσασταν μπροστά στον υπολογιστή σας. 
Λύσεις